Få dina fönster putsade av proffs

Det är nog få saker i hemmet som är så svårt att få perfekt som när du ska putsa fönster. Antingen blir de flammiga eller så får du ränder. Har du dessutom höga fönster kan det kännas rent omöjligt att putsa dem.

Att putsa fönstren själv är svårt

Även om du städar resten själv kan det vara väl investerade pengar att ta hjälp av de som kan och få den hjälp du behöver. Professionella gör det både snabbare och snyggare. Du har säkert hört om husmorstips för hur du får fönstren skinande rena. Det är allt från att tvätta med ättika, till att torka av med tidningspapper.

Tänk dock på att många husmorstips har några år på nacken och idag finns det produkter som är så mycket mer effektiva. Det kan vara mikrofiberdukar och effektiva putsmedel men framförallt har vi andra slags fönster idag. Det är sällan englasfönster utan välisolerade treglasfönster.

En annan, och kanske den viktigaste, är att de som är proffs på fönsterputsning kan göra det säkert, oavsett höjd. När det är dags för att få bort smuts från miljön på utsidan och fettos på insidan, gör det lätt för dig och anlita proffs som gör det åt dig.